Tuletko meille töihin?
Haetaan ohjaajaa Lastensuojeluyksikkö Pihamäkeen

Romon Perhekodit Oy tuottaa lastensuojelun sijaishuollon ja sosiaaliohjauksen palveluita. Lastensuojeluyksikkö Pihamäki tarjoaa ammatillisia sijaishuolto- ja lastensuojelupalveluja Kontiolahden Romolla. Etsimme joukkoomme osaavia ammattilaisia ohjaajiksi työyhteisöömme.

Työtehtävät ovat arjen perustarpeista huolehtimista siten, että lasten ja nuorten mahdollisuus tasapainoiseen kehitykseen ja yksilölliseen kasvuun onnistuu. Kasvatus, ohjaus ja neuvonta ovat tärkeimmät työtehtävät, joita sinun oletetaan toteuttavan päivittäin. Periaatteitamme ovat työhyvinvoinnista huolehtiminen ja omien vahvuuksien hyödyntäminen työssä. Arvoina luonnon kunnioittaminen, yhteisöllisyys, toiminnallisuus ja osallisuus sallivat hyvin monenlaisten toimintatapojen toteuttamisen yhteisön raameissa.

Henkilökuntaa koulutetaan säännöllisesti talon sisäisillä koulutuksilla ja virkistyspäivillä, sekä kannustetaan myös muuhun kouluttautumiseen. Työn tueksi tarjotaan säännöllinen työyhteisö- ja yksilötyönohjaus, keskustelut esihenkilön kanssa ja kuukausipalaverit työyhteisössä. Työterveyshuolto sekä vapaa-ajalla liikuntaan liittyvien elämäntapojen tukeminen kuuluvat henkilökunnan etuihin.

Työntekijältä edellytämme:

 • Sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan koulutusta. Korkeakoulututkinto katsotaan eduksi.
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja
 • Myötätuntoista asennoitumista ihmiseen ja elämään
 • Kykyä reflektoida ja kehittää omaa työtä ja tekemistä ammatillisesti
 • Sitoutumista asiakkaiden tarpeiden huomioimiseen ja niihin ratkaisujen etsimiseen
 • Ajokorttia

Tarjoamme sinulle:

 • Vakituisen työsuhteen, 100% työajalla
 • Monipuolisia työtehtäviä
 • Pitkäaikaisen ja vahvan työyhteisön
 • Vahvan asiantuntijaorganisaation ja johtamisen
 • Mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen
 • Mahdollisuuden toteuttaa ja kouluttautua luontolähtöisten menetelmien käytössä
 • Työtehtäviä, joissa ei tarvitse heti osata. Koulutamme tehtäviin, jotka eivät ole sinulle tuttuja.
 • Palkkaus yksityisten sosiaalipalvelualojen työehtosopimuksen, työkokemuksen ja koulutuksen mukaisesti 2268,48e-2891,35e + lisät.


Hakemukset ja lisätiedot:

Tiedustelut puhelimitse tai sähköpostitse. Hakemuksien toimitus sähköpostitse, liitä hakemukseen liitteeksi CV, josta käy ilmi työhistoriasi ja koulutuksesi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä, aloitus sopimuksen mukaan.

www.pihamaki.fi
Paula Sorasalmi / työhakemus
Romontie 33 c, 81100 KONTIOLAHTI
paula.sorasalmi@pihamaki.fi
p. 0400 240 449

Aktiivista tekemistä lähellä luotoa

Pihamäki sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Romolla Kontiolahdella. Pihamäen lapset ja nuoret pääsevät osaksi maatilaympäristön touhukasta puuhastelua, jossa arjen rutiinit ja vuodenaikojen vaihtelun tuoma tekeminen rytmittävät elämistä.

Pihamäen tilalla on monenlaisia kotielämiä aina hevosista koiriin ja kissoihin ja nuoret pääsevät mukaan näiden hoitamiseen ja voivat harrastaa aktiivisesti eläinten kanssa yhdessä.

Rauhoittavan luonnon ympäröimänä Pihamäessä voi viettää aktiivista arkea, jossa on jokaiselle omanlaistaan tekemistä. Tämä auttaa nuoria paitsi opettelemaan itsenäisyyteen tähtääviä toiminnallisia taitoja, myös tukee nuoren itsetuntoa, sitoutumista, vastuunkantoa ja minäkuvan kehittymistä.

Yhteystiedot

Lastensuojeluyksikkö Pihamäki

Romontie 33 c, 81100 KONTIOLAHTI

Pihamäki
 0400 – 212 555
 perhekodit@pihamaki.fi

Paula Sorasalmi
 0400 – 240 449
 paula.sorasalmi@pihamaki.fi

Janne Kuosmanen (paikkatiedustelut)
 040 – 5466 528
 janne.kuosmanen@pihamaki.fi

Ajankohtaista

Tiedotteet

20.11.2023
Haemme lastensuojeluyksikkö Pihamäkeen ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen.
Katso lisätietoja ja hakuohjeet meille töihin -sivultamme

Palvelut

Lastensuojeluyksikkö Pihamäki tarjoaa ammatillisia sijaishuolto- ja lastensuojelupalveluja sekä pienryhmä- ja tukihenkilötoimintaa tukea tarvitseville lapsille ja nuorille sekä perheille. Pihamäki sijaitsee Kontiolahden Romolla luonnonkauniissa maisemissa.

Pihamäki on lämpimän perheenomainen ja luonnonläheinen paikka erityistä hoitoa ja kasvatusta tarvitseville lapsille ja nuorille, jossa nämä voivat kasvaa, harrastaa ja itsenäistyä turvallisesti ohjattuina.

Pihamäen toiminta perustuu henkilökuntamme erityisosaamiseen, tarkkaan sisäiseen laadunvalvontaamme, lastensuojelun lakeihin ja asetuksiin, sekä tietysti välittävään asenteeseemme.