Työnhaku mielessä

TÄLLÄ HETKELLÄ MEILLÄ EI OLE VAKITUISIA TYÖPAIKKOJA AVOIMENA.

 

MIKÄLI OLET HALUKAS TEKEMÄÄN KEIKKOJA TUURAAJANA, LAITA MEILLE HAKEMUS JA ESITTELE ITSESI JA MAHDOLLISUUTESI TYÖSKENTELYYN.

 

Hakemukset ja lisätiedot:

 

Tiina Kuosmanen / työhakemus

Romontie 33 c, 81100 KONTIOLAHTI

tiina.kuosmanen@pihamaki.fi

p. 050 – 50 20 717

Aktiivista tekemistä lähellä luotoa

Pihamäki sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Romolla Kontiolahdella. Pihamäen lapset ja nuoret pääsevät osaksi maatilaympäristön touhukasta puuhastelua, jossa arjen rutiinit ja vuodenaikojen vaihtelun tuoma tekeminen rytmittävät elämistä.

Pihamäen tilalla on monenlaisia kotielämiä aina hevosista koiriin ja kissoihin ja nuoret pääsevät mukaan näiden hoitamiseen ja voivat harrastaa aktiivisesti eläinten kanssa yhdessä.

Rauhoittavan luonnon ympäröimänä Pihamäessä voi viettää aktiivista arkea, jossa on jokaiselle omanlaistaan tekemistä. Tämä auttaa nuoria paitsi opettelemaan itsenäisyyteen tähtääviä toiminnallisia taitoja, myös tukee nuoren itsetuntoa, sitoutumista, vastuunkantoa ja minäkuvan kehittymistä.

Työnhaku mielessä? | Romon Perhekodit

Virhe

Virheviesti

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/pihamaki/domains/pihamaki.fi/public_html/includes/common.inc:2861) funktiossa drupal_send_headers() (rivi 1551 tiedostossa /home/pihamaki/domains/pihamaki.fi/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • TypeError: xmlsitemap_node_create_link(): Argument #1 ($node) must be of type stdClass, bool given, called in /home/pihamaki/domains/pihamaki.fi/public_html/sites/all/modules/xmlsitemap/xmlsitemap_node/xmlsitemap_node.module on line 28 funktiossa xmlsitemap_node_create_link() (rivi 194 tiedostossa /home/pihamaki/domains/pihamaki.fi/public_html/sites/all/modules/xmlsitemap/xmlsitemap_node/xmlsitemap_node.module).
Sivustolla tapahtui odottamaton virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.